Fliser

 

Alt inden for flisearbejde! DanyBygRenovering leverer godt håndværk og dedikeret kundeservice, når du skal have lagt fliser inde såvel som ude.

Flisegulve

DanyBygRenovering lægger fliserne til dit nye flisegulv. Vi arbejder effektivt og professionelt – og har stor erfaring med flisegulve. Flisegulv er både et praktisk, holdbart og smukt valg til dit gulv. Der findes et hav af forskellige fliser, så der er noget for enhver smag og ethvert stilmæssigt udtryk i boligen.

DanyBygRenovering sørger for, at fliserne ligger stabilt og fast på et godt underlag. Fliserne skal lægges præcist og lige både af hensyn til udseendet og holdbarheden. Vi sørger naturligvis for gulvvarme, hvis du ønsker dette. 

Få et uforpligtende tilbud 

Fliser på væggene

DanyBygRenovering sætter fliser på dine vægge i badeværelse, køkken og bryggers. Store fliser og små fliser. Vi vejleder dig gerne og kommer med masser af inspiration til valget af fliser. For os handler det om at levere et resultat, der lever op til dine krav og ønsker. Vi står for godt håndværk og den bedst tænkelige kundeservice.

Udendørs flisearbejde

DanyBygRenovering lægger også udendørs fliser og belægning omkring din bolig. Hvis du ønsker en fliseterrasse eller en havegang med fliser, så har vi god erfaring med opgaven. Også her er der mange mulige løsninger – og et stabilt underlag er nøglen til et flot og holdbart resultat!

Flisearbejde i København og hele Nordsjælland! Du er altid velkommen til at kontakte os med dit projekt!