Renovering

Skal lejligheden eller huset renoveres fra kælder til kvist? Eller skal du ‘bare’ have nyt køkken eller nyt badeværelse? DanyBygRenovering er med fra start til slut i dit renoveringsprojekt.

Vi sætter førstesalen i stand, ændrer indretningen og ruminddelingen, eller fører loftet op til kip. Et stort loftsrum bliver til flere børneværelser, eller dit køkken og din stue slås sammen til ét stort indbydende rum. Og så er det jo altid populært med et nyt køkken eller et nyt badeværelse!

DanyBygRenovering kommer ud til et indledende møde og gennemgår dit projekt med dig. Vi vejleder dig gerne og kommer med idéer og inspiration til forskellige løsninger, som du måske ikke selv havde overvejet. Når vi er nået frem til den bedst tænkelige løsning, som både matcher dine behov og dit budget, så sender vi dig et detaljeret tilbud, så der er rene linjer mellem os.

Kontakt Os

Selv renoveringen udføres af dygtige og erfarne håndværkere med sans for detaljen. DanyBygRenovering har selv tømrere, murere og malere, og samarbejder derudover med dygtige partnere i de øvrige håndværksfag. Det betyder, at du trygt kan overlade hele renoveringen af din bolig til os.

Vi prioriterer den løbende dialog med dig meget højt. Det giver en god tryghed for dig, at der er god kontakt imellem os, og at vi altid ringer hurtigt tilbage, hvis du ikke får fat på os i første omgang.

Vi arbejder effektivt, så du snart får din privatsfære for dig selv igen – i nye smukke rammer i din renoverede bolig.

Renovering af boligen i hele Nordsjælland og København. Primært for private boligejere – men du er også velkommen til at kontakte os, hvis du er ansvarlig for renovering af en række lejligheder i en boligforening eller lignende. Vi har mulighed for at mande op til større projekter.