Tilbygninger

 

Når dit hus er blevet for lille, så står DanyBygRenovering parat til at hjælpe dig med at gøre det større! Med en tilbygning til din villa eller dit parcelhus bliver der igen plads til de store armbevægelser og rum til alle familiemedlemmer.

Enhver tilbygning er et helt nyt og unikt projekt. Derfor handler det først og fremmest om, at vi lytter til dine ønsker og drømme – og spørger ind til dine behov og krav. Løsningerne er som udgangspunkt mange og meget forskellige, så vi skal sammen spore os ind på, hvad der er det optimale for lige netop dig og din familie.

Hvis du allerede har taget den grundige snak med en arkitekt, så realiserer vi naturligvis bare projektet, som det fremgår af tegningerne. Ellers byder vi også gerne ind med løsningsforslag og giver sparring i forhold til dine idéer.

Få et uforpligtende tilbud 

 

Det er en fordel for dig, at DanyBygRenovering har alle kompetencer til tømrerarbejde, murerarbejde og malerarbejde ’in house’. Derudover sørger vi naturligvis for at engagere en dygtig VVS’er og en elektriker, så vi kan styre dit projekt helt i mål. På den måde behøver du kun at kommunikere med DanyBygRenovering, som bevarer overblikket over dit projekt og sørger for en god styring og ledelse af byggeriet.

Vi bygger tilbygninger i København, samt hele Nordsjælland fra Helsingør til Frederikssund.